Šiandien rimtokai susimąsčiau, kad gal reiktų kaip nors prailginti tą tarpą tarp Kalėdų bei Naujųjų 😅. Nes dabar, vos tik apvirškini kalėdinius įspūdžius, jau
Kad ir kaip mėgčiau eksperimentuoti su įvairiais tolimų kraštų patiekalais, kartais norisi tiesiog ko nors labai paprasto bei tradiciško. Ypatingai per šventes 🎄. Šios
Nors orkaitėje kepta antis, bent man asmeniškai, vienas šventiškiausių patiekalų, pastebėjau, jog nemažai žmonių vis dar prisibijo ją kepti. Vis tik, žinant kelis triukus,
Toks įdomesnis faktas: JAV šiuo metu ištikęs kreminio sūrio trūkumas. Toks rimtas, kad „Philadelphia“ gamintojai netgi siūlo 20 dolerių prizus tiems, kas per Kalėdas
Jautienos krūtininė man ilgokai buvo vienas tų patiekalų, kurie vis užsibūna „kada nors būtinai gaminsiu” sąrašėlyje, taip ir
Jei kokiomis nors aplinkybėmis man tektų rinktis, kurios vienintelės šalies virtuvės patiekalais maitintis turėsiu iki savo dienų galo,
Prisipažinsiu, su pusryčiais turiu labai jau savotišką santykį. Vis bandau juos prisivilioti į savo kasdienę rutiną, bet darbo
Taupiau taupiau šį receptą artėjančioms šventėms, o dabar žiūriu, ne viena čia aš tokia „originali” 😃
„Pyragų kepimo laikas” – turbūt tiksliausias pavadinimas dabartiniam niūroko rudens laikotarpiui. Tad jau kurį laiką mielai
Oi ne veltui jau kurį laiką dėl šio kulinarinio trendo iš proto eina visas Instagramas. Tiek
Yra apie keptą vištą kažkas tokio, kas net paprastam vakarui šiek tiek kalėdiškos nuotaikos suteikia 🍗.
Man jau atėjo TAS metų laikas. Kai savaitgalinį ėjimą out mielai iškeiti į jaukų laiką namuose,
Apie savo meilę burratos sūriui jau esu rašiusi, tačiau panašu, jog šaltuoju metu sezonu šis nuostabus produktas dažnai būna užmirštamas. Greičiausiai todėl, kad burratą įprasta valgyti su šviežiomis
Dienomis, kai, atrodo, nieko nespėji, mano ramybę labai gelbėja patiekalai iš serijos „šedevras lėkštėje per 5 minutes” 😀 Nes, kai lakstai nuo vieno darbo prie kito, žinoma, gali pasirinkti
Jei atmintis manęs neapgauna, per pastarąjį dešimtmetį turbūt kasmet šiuo metų laiku keletui savaičių išvykdavau kur nors, kur šilta. Vasaromis Lietuvoje man tikrai gera, bet štai susitrumpinti žiemą
Į šiuos šelmiškai skambančius makaronus seilę varvinau jau kurį laiką. Panašu, kad šiuo metu jie labai išpopuliarėjo Instagram‘e, tad vis atsirasdavo mano naujienų sraute. Tiesa, ten randami receptai šiek