Prisipažinsiu, arktinė palija ilgą laiką man buvo menkai pažįstama žuvis. Bet kartą išbandžiusi su ja išsikepti spalvingą vienos skardos patiekalą,…
Naršoma kategorijaPagrindiniai patiekalai
Vieno indo menkė su sezoninėmis daržovėmis
Žinot, susimąsčiau, kad atėjus rudeniui tarp visų tų šildančių sriubų bei sočių mėsos troškinių labai nepelnytai užmirštame žuvį. O labai…
Šventinis žuvies pyragas
Jei kartais dar žvalgotės idėjų šventiniam stalui, labai rekomenduoju išsikepti šį gražuolį žuvies pyragą 😍. Jo paruošimas toks paprastas bei…
Burgundiška jautiena
Tiesiog dievinu tuos tingius jaukius savaitgalius, kai niekur neskubant galima sukinėtis virtuvėje ir lūkuriuoti svečių. Tokiomis progomis labai mėgstu ilgai…
Jūros šukutės su bulvių-salierų tyre
Kuo nuoširdžiausiai rekomenduoju išsisaugoti šį receptą, jei Valentino dienos vakarienę ruošite namuose 🤍. Na arba šiaip, jei planuojate progą, kuri…
Veganiškas čili troškinys
Veganiškasis sausis eina į pabaigą, o man net pačiai keista, kaip dar iki šiol nesidalinau šio troškinio receptu 🌶. Mūsų…
Antis su naminiu teriyaki padažu
Nors orkaitėje kepta antis, bent man asmeniškai, vienas šventiškiausių patiekalų, pastebėjau, jog nemažai žmonių vis dar prisibijo ją kepti. Vis…
Vienos skardos vištienos blauzdelės
Yra apie keptą vištą kažkas tokio, kas net paprastam vakarui šiek tiek kalėdiškos nuotaikos suteikia 🍗. Vis tik, eilinę savaitės…
Įdaryti baklažanai
Toks įdomesnis faktas iš manosios vaikystės: galima sakyti, jog užaugau restorano, kuriam prieš gerus du dešimtmečius vadovavo tėvai, virtuvėje. Nežinia,…
10-ies minučIų kreminė polenta su baravykais
Nežinau, kas turėtų nutikti, jog visavertį rudenį savo virtuvėje įsivaizduočiau be baravykų. Šiuo metų laiku būtent jais gausiai gardinu įvairiausius…