Taupiau taupiau šį receptą artėjančioms šventėms, o dabar žiūriu, ne viena čia aš tokia „originali” 😃 – gražuolę rožinę lašišą šiemet galima rasti dažno
„Pyragų kepimo laikas” – turbūt tiksliausias pavadinimas dabartiniam niūroko rudens laikotarpiui. Tad jau kurį laiką mielai šildausi prie orkaitės ir vis susigalvoju progą pagaminti
Oi ne veltui jau kurį laiką dėl šio kulinarinio trendo iš proto eina visas Instagramas. Tiek užkandžio išvaizda, tiek skonis visiškai nuneša stogą. Šiek
Yra apie keptą vištą kažkas tokio, kas net paprastam vakarui šiek tiek kalėdiškos nuotaikos suteikia 🍗. Vis tik, eilinę savaitės dieną tingisi ilgai stoviniuoti
Prisipažinsiu, su pusryčiais turiu labai jau savotišką santykį. Vis bandau juos prisivilioti į savo kasdienę rutiną, bet darbo
Nors Kūčios ir Kalėdos paprastai yra apie tradicijas, labai mėgstu improvizuodama atrasti balansą tarp gerai pažįstamos klasikos bei
Su draugu pastebėjome, kad nuo vasaros Vilniaus prekybos centruose ir mažesnėse krautuvėlėse tęsiasi kažkoks burratos deficitas. Gal dėl
Nežinia kodėl, bet šiemet kažkaip labai stipriai laukiu Halloween‘o 👻. Jau gerą savaitę planuoju, kokius spooky
Jei atidžiau peržvelgiate manuosius receptus, turbūt pastebėjote, kaip stipriai myliu sūrio pyragus 😀. Vos pasitaiko proga,
Toks įdomesnis faktas iš manosios vaikystės: galima sakyti, jog užaugau restorano, kuriam prieš gerus du dešimtmečius
Nežinau, kas turėtų nutikti, jog visavertį rudenį savo virtuvėje įsivaizduočiau be baravykų. Šiuo metų laiku būtent
Jeigu rudeniui reikėtų išrinkti daržovę ambasadorę, kaip manote, kas laimėtų? Aš balsuočiau už moliūgą! Bent jau
Viena iš mitybos taisyklių, padedančių man maitintis sveikiau ir užsiauginti mažiau poodinio riebaliuko net karantino sąlygomis – bent keletą kartų per savaitę pietums valgyti salotas, o ir pagaminus rimtesnę
Su draugu pastebėjome, kad nuo vasaros Vilniaus prekybos centruose ir mažesnėse krautuvėlėse tęsiasi kažkoks burratos deficitas. Gal dėl to, jog šis šilkinės kremiškos tekstūros sūris pastaraisiais metais smarkiai
Halloumi sūris šią vasarą man tapo taip seniai pamirštu, kad net naujiena vėl tapusiu atradimu. Kadangi keletą šiltųjų mėnesių praktiškai nevartojau mėsos, vis ieškodavau alternatyvų, ką užmesti ant