Man jau atėjo TAS metų laikas. Kai savaitgalinį ėjimą out mielai iškeiti į jaukų laiką namuose, drabužius renkiesi ne tiek pagal gražumą, bet kad
Nežinia kodėl, bet šiemet kažkaip labai stipriai laukiu Halloween‘o 👻. Jau gerą savaitę planuoju, kokius spooky filmus žiūrėsim, kaip puošim sodybą, ir, žinoma, kokį
Jei atidžiau peržvelgiate manuosius receptus, turbūt pastebėjote, kaip stipriai myliu sūrio pyragus 😀. Vos pasitaiko proga, reikalaujanti deserto, bent kokius 7 iš 10 kartų
Toks įdomesnis faktas iš manosios vaikystės: galima sakyti, jog užaugau restorano, kuriam prieš gerus du dešimtmečius vadovavo tėvai, virtuvėje. Nežinia, požiūris tais laikais buvo
Jautienos krūtininė man ilgokai buvo vienas tų patiekalų, kurie vis užsibūna „kada nors būtinai gaminsiu” sąrašėlyje, taip ir
Pasak legendos, nuvykęs į Maskvą ir pamatęs speige ledus valgantį vyrą, V. Čerčilis pasakė: „Tautos, kuri valgo ledus
Šis pyragas – kepinys, kurį šventėms ruošiu ar į svečius gabenuosi turbūt dažniausiai. Jį itin paprasta pagaminti, susimauti
Neseniai turėjau vieną labai smagiai nuteikusį atradimą. Skaičiau Taste of Home straipsnį, kuriame surinkti nuo 1940 m. kasmet
Jau spėjote išbandyti naująjį TikTok‘o ir Instagram‘o trendą – baked oats? Mane tokios avižos absoliučiai sužavėjo
Orams sparčiai rudenėjant, savaitgaliai man ir vėl yra apie namų jaukumą bei į svečius užsukančius draugus.
Nežinau, ar daug yra patiekalų, tinkamesnių paprastai, bet neprastai vakarienei už įvairius wok‘us. Pati šį Azija
Su maistu man būna dvi nuotaikos: arba burti virtuvėj įmantrybes, vertas fine dining restorano, arba gaminti