Neseniai iš bičiulės sulaukiau pelnyto priekaišto, kad tinklaraštis gyvuoja jau virš metų, o dar nesu įkėlusi nei vienų salotų su…
Naršoma kategorijaMėsa
Burgundiška jautiena
Tiesiog dievinu tuos tingius jaukius savaitgalius, kai niekur neskubant galima sukinėtis virtuvėje ir lūkuriuoti svečių. Tokiomis progomis labai mėgstu ilgai…
Pasta marinara su mėsos kukuliais
Iš praretėjusio receptų kėlimo tempo turbūt jau aišku, kad pastarosiomis savaitėmis vasarą semiu pilnais delnais. Po pusantrų metų pauzės vėl…
Mini sūrainiai (cheeseburger sliders)
Paskutiniu metu kažkaip iš naujo atrandu burgerius. Anksčiau tai būdavo patiekalas, kurį valgydavau arba šiltuoju sezonu pačios pasigamintą (nes būtinai…
Steikas su žolelių sviestu, teriyaki grybukais ir smidrais [+Gero steiko taisyklės]
Vienas dažniausiai vakarienei ar savaitgalio pietums gaminamų patiekalų mūsų namuose – jautienos steikai. Ne tik todėl, kad pati juos mėgstu,…
Vieno puodo tagliatelle makaronai su pievagrybiais ir jautiena
Nežinau, kaip jums, bet bent jau man šiuo metų laikotarpiu pasitaiko daugokai dienų, kai norisi kokio nors comfort food – naminio, gardaus,…
Šventinė jautienos krūtininė (brisket)
Jautienos krūtininė man ilgokai buvo vienas tų patiekalų, kurie vis užsibūna „kada nors būtinai gaminsiu” sąrašėlyje, taip ir neprisiruošiant įgyvendinti…