Kad ir kaip mėgčiau eksperimentuoti su įvairiais tolimų kraštų patiekalais, kartais norisi tiesiog ko nors labai paprasto bei tradiciško. Ypatingai per šventes 🎄. Šios žavios brusketos – būtent toks užkandis.…
Taupiau taupiau šį receptą artėjančioms šventėms, o dabar žiūriu, ne viena čia aš tokia „originali” 😃 – gražuolę rožinę lašišą šiemet galima rasti dažno maisto blogerio šventiniuose receptuose. Na, bet…
Oi ne veltui jau kurį laiką dėl šio kulinarinio trendo iš proto eina visas Instagramas. Tiek užkandžio išvaizda, tiek skonis visiškai nuneša stogą. Šiek tiek primena karštus sušius, tik, mano…
Nežinia kodėl, bet šiemet kažkaip labai stipriai laukiu Halloween‘o 👻. Jau gerą savaitę planuoju, kokius spooky filmus žiūrėsim, kaip puošim sodybą, ir, žinoma, kokį progai tinkamą maistą ragausim. Prisipažinsiu, nesu…
Jeigu rudeniui reikėtų išrinkti daržovę ambasadorę, kaip manote, kas laimėtų? Aš balsuočiau už moliūgą! Bent jau man ši labai universalaus panaudojimo daržovė – ne tik Helovino, bet ir kvapnių pyragų,…
Šilti vasaros vakarai – pats geriausias laikas įvairiems gardiems vieno kąsnio užkandžiams, kuriais gera dalintis su mylima kompanija. Be brusketų apsieina retas draugų pasisėdėjimas, tad mėgstu eksperimentuoti su priedais, keliaujančiais…
Kai tik orai ima lepinti vasariškais karščiais, racione iškart norisi kuo daugiau gaivos ir lengvumo. Tad rimtesnius patiekalus, bent jau pas mane, šiomis dienomis vis dažniau pakeičia įvairiausios salotos. Žinoma,…
Jei būtų labai paprastai pagaminamo, tačiau įspūdį visiems padarančio patiekalo rinkimai, midijos neabejotinai patektų į finalininkų penketuką. Pastebiu, kad šias jūros gėrybes žmonės labai mėgsta, tačiau ragauja jas dažniausiai restoranuose.…
Tortilijos – turbūt dažniausiai mūsų namuose valgoma duonos rūšis. Su jomis gaminu įvairiausius patiekalus, pradedant tradiciškaisiais tacos ir baigiant įvairiais vieno kąsnio užkandukais. Ypač smagu pasiruošti tokią vakarienę, kai stalą…