Tikiu, kad jums, kaip ir man, karantino metu pasitaiko dienų, kuomet sunku išlaikyti gerą nuotaiką. Ką tokiais momentais įsigudrinau daryti, tai mintimis nusikelti į geresnes, kadaise jau išgyventas dienas. Dažnai…
Kai norisi išgirsti komplimentų savo kulinariniams sugebėjimams, o lėkštėje matyti akims mielą vaizdą, dažnai renkuosi šias salotas su antiena. Pati antis salotose sukuria kiek ypatingesnį įspūdį nei tradiciškoji vištienos krūtinėlė,…
Viena iš mitybos taisyklių, padedančių man maitintis sveikiau ir užsiauginti mažiau poodinio riebaliuko net karantino sąlygomis – bent keletą kartų per savaitę pietums valgyti salotas, o ir pagaminus rimtesnę vakarienę, ant…
Šios salotos – tas patiekalas, kurį mėgstu užsisakinėti kinų restoranuose tada, kai nėra nuotaikos išbandyti dar neragautų patiekalų. Jos gaivios, bet kartu sočios, paprastos ir beveik visuomet labai skanios. Vis…
Labai mėgstu patiekalus, kuriuos panaudoti pavyksta keliais skirtingais būdais, tad net ir pasiruošus jų daugiau, antrą ar trečią porciją galima valgyti kitaip negu buvusią prieš tai. Būtent tokios yra šios…
Be kokių patiekalų neįsivaizduojate savo šventinio stalo? Aš – be šių salotų, kurias nuo neatmenamų laikų per Kūčias, gimtadienius ar kitas progas ruošia mano mama. Joms tereikia keleto ingredientų, o…
Su draugu pastebėjome, kad nuo vasaros Vilniaus prekybos centruose ir mažesnėse krautuvėlėse tęsiasi kažkoks burratos deficitas. Gal dėl to, jog šis šilkinės kremiškos tekstūros sūris pastaraisiais metais smarkiai išpopuliarėjo bei…
Halloumi sūris šią vasarą man tapo taip seniai pamirštu, kad net naujiena vėl tapusiu atradimu. Kadangi keletą šiltųjų mėnesių praktiškai nevartojau mėsos, vis ieškodavau alternatyvų, ką užmesti ant grilio, kol…